VISIT
MALAYSIA

 
Penang
-- Air Hitam Dam
-- Balik Pulau
-- Batu Ferringhi
-- Batu Maung
-- Botanic Gardens
-- Bussen Penang
-- Busstation Sg Nibong
-- Chowrasta Bazaar
-- Clocktower
-- Escape Pretpark
-- Fietsen op Penang
-- Fort Cornwallis
-- George Town
-- George Town-kaart
-- Gertak Sanggul
-- Golden Sands
-- Guesthouses
-- Hard Rock Hotel
-- Hawker Stalls
-- Hawker Centre Red Garden
-- Hop-0n Hop-off Bus
-- Hotels
-- Hotel Reserveren
-- Kapitan Kling Moskee
-- Kek Lok Si
-- Khoo Kongsi
-- Komtar
-- Kuan Yin
-- Liggende Boeddha
-- Lorong Kulit - vlooienmarkt
-- Massage op het strand
-- Monkey Beach
-- Pasar Malam
-- Pantai Kerachut - turtles
-- Pantai Kerachut - foto's
-- Penang Hill
-- Penang Wegenkaart
-- Pulau Jerejak
-- Pulau Payar
-- Pulau Payar - duiken
-- Rasa Sayang
-- Saint Anne's Church
-- Satelliet foto
-- Shopping
-- Shopping 1st Avenue
-- Shopping Prangin' Mall
-- Shopping Gurney Paragon
-- Shopping Gurney Plaza
-- Shopping Queensbay
-- Slangentempel
-- Spice Garden
-- Straits Quay
-- Swettenham Pier
-- Tanjung Bungah
-- Teluk Bahang
-- Vleermuizentempel
-- Wandelen in Georgetown
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melakka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
MaleisiŽ Specialisten
MaleisiŽ met kinderen
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
  

Escape Theme Park
Ben van Wijnen

 

Soms is het tijd om het drukke leven van de stad achter zich te laten. Of je ligt te luieren in de tuin, of op het strand en je vindt het tijd om iets spannends te beleven. Wel, dan is het tijd om naar Teluk Bahang te reizen (bus 101) en daar, vlakbij de Vlinderboerderij en het Stuwmeer, iets opwindends te beleven. De naam? Escape Theme Park.
Het is een thema park met als thema "de jungle en het dorp". Het terrein is 7 hectare groot en is daardoor wijds opgezet. Het terrein behoort toe aan het waterleidingbedrijf en is de nieuwste toeristische attractie. Bij de opening in december 2012 was echter nog niet alles klaar.

  ESCAPE is een familie pretpark met spannende en uitdagende activiteiten die lichamelijke conditie bevorderen door activiteiten in de vrije natuur. Het is een plek waar niemand is te oud of te jong voor is. Het is een park om plezier te hebben!
Slinger van boom naar boom als een aap. Spring als Atan (de held van het park), ga als een aap op een touw lopen, of stuiter naar beneden op Tubby Racers vanaf een helling. Je kunt grotonderzoeker of ontdekkingsreiziger zijn. Je kunt zelfs met een pan naar een goudschat zoeken.
Natuurlijk geldt, dat je bij boomslingeren of andere gevaarlijke onderdelen "gezekerd" wordt. Alle veiligheidsprocedures worden in acht genomen. Uw ervaring is uniek! 

 

In het Escape Theme Park is er "de sprong van Atan". Onze held Atan van het park maakt een sprong door de lucht en Atan.... dat bent U! Eenmalig bent u de held Atan!
Of beleef de opwinding van een spannende, snelle afdaling van een heuvel met een "soort autoband" en maak een vederlichte landing veilig in de wetenschap dat hier ook alle veiligheidsprocedures in acht zijn genomen.

Bij de Penang Escape Theme Park Monkey Business leer je klimmen als een professional en je evenwicht perfect in baland houden op een uitdagend touwenparcours. Er zijn drie niveaus om dit uit te proberen en het is geschikt voor iedereen van elke leeftijd.

In het "Penang Go Ape Escape Theme Park" kun je bomen beklimmen Het brengt de jonge aap in jou naar boven! Je klimt rustig en geniet van het uitzicht als je aan de top ben. Deze activiteit is voor alle leeftijden - en een veiligheidspak zorgt te allen tijde voor uw veiligheid.

De "Gecko Tower" is een klimtoren. Hier zijn je voeten zo kleverige als van een gekko. Je kiest je eigen weg naar boven, in de veilige wetenschap, dat er een auto-belay systeem is, voor het geval dat uw gekko voeten hun grip verliezen!
 
De "Zoom Bug" is altijd leuk. Je gaat tegen elkaar karten, maar deze wordt dan wel door menskracht aangedreven. Deze bijdrage vormt steeds een uitdaging! Je kunt racen of gewoon plezier hebben, doordat het snel gaat en je kunt hi-speed bochten maken op deze zeer wendbare rit. Opmerking voor ouders: het is erg verslavend! (Dit onderdeel is vooral voor de jongere kinderen!)

De "Foxy Burrow" zijn spannende grotten. Je zult moeten klimmen over rotsen, door gaten moeten kruipen en onder obstakels moeten doorkruipen. Dit maakt je grotavontuur compleet! Maak je geen zorgen - de veiligheidsuitrusting zal u beschermen tegen eventuele botsingen (helm e.d.).

De "Tots Trail" kun je als kind genieten van oefenen in klimmen, kruipen en balanceren en andere vaardigheden.

In de "Discovery Dig" krijg je een pan om een schat te zoeken. Deze activiteit brengt je terug naar de vroegere dagen van de mijnbouw uit de Maleise geschiedenis. Je bent een geheime goudzoeker, die edelstenen en 'goud' zoekt, die verborgen zijn in zand. Je vindt ze ook in de oever of in de beken.

Tattoo, hier kun je een leuke tattoo te krijgen - maak je geen zorgen, ze zijn niet permanent en de tattoo zal vervagen in een week. Onze ervaren tatoeŽerder zal de tatoeage op de plek van uw keuze aanbrengen.

Volwassene (13 - 60): RM60
Kinderen (4 - 12): RM45
60+ : RM45
   
Openingstijden: 09.00 - 18.00


 

 

 

   Ben van Wijnen

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Copyright © 2001 - 2021 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite