VISIT
MALAYSIA


 
-- Turtle Island
Algemeen
Jungle
Kuala Lumpur
Penang
Langkawi
Melakka
De Eilanden
De Highlands
De Westkust
De Oostkust
Johor
Kedah
Kelantan
Labuan
Negeri Sembilan
Pahang
Perak
Perlis
Sabah
Sarawak
Selangor
Singapore
Terengganu
MaleisiŽ Specialisten
MaleisiŽ met kinderen
Auto/Bus/Trein
Hotels Reserveren

Reisverslagen
De Maleise Keuken
Golf & Golf Clubs
Rondreis MaleisiŽ
Reisaanbiedingen
Links
Contact
  

Vlieg met korting naar MaleisiŽ!


 

Na alle mooie verhalen over MaleisiŽ gelezen te hebben op deze website heeft u besloten om het land aan te doen als vakantie bestemming. Zoals u ook al heeft kunnen lezen zijn er verschillende manieren om uw reis te boeken naar MaleisiŽ.

U vergelijkt op SchipholTickets.nl makkelijk alle luchtvaartmaatschappijen. Wanneer u dus bijvoorbeeld naar Kuala Lumpur wilt vliegen, vergelijkt u dus bijvoorbeeld de prijzen van o.a. KLM, Malaysia Airlines, Etihad, Singapore Airlines en nog tal van luchtvaartmaatschappijen. Maar u kunt naast het vergelijken van prijzen ook de verschillende vertrektijden vergelijken. Want dat ene vliegticket kan misschien wel erg goedkoop zijn, maar heeft u wel op de vertrektijd gelet?
Niet alle goedkope vliegtickets hebben namelijk een gunstige vertrektijd. En wanneer u rustig op vakantie gaat is het toch fijn als u op een tijd vertrekt die u gunstig uitkomt.

MaleisiŽ leent zicht er uitstekend voor om met een huurauto er op uit te trekken. Het land heeft namelijk het beste wegennet van Zuidoost AziŽ. Let wel op, er wordt in MaleisiŽ links gereden. Via het tabje autohuur kunt u op SchipholTickets.nl ook op zoek gaan naar een huurauto.

 


SchipholTickets.nl

 

 

 

 

 


Web
Analytics Made Easy - StatCounter
Copyright © 2001 - 2019 WINT. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Facebook: https://www.facebook.com/malaysite